Stockly.com Forums  

Go Back   Stockly.com Forums > Altair 8800 > Altair 8800

Notices

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 01-23-2008, 11:08 AM
PacMan PacMan is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Retro Heaven
Posts: 7
Default Got my 8800 kit back again =)

Well I finished my kit this summer and got it working but didn't think I was going to have the time to use so I decided to sell it to a friend

Turned out that it was him that didn't have the time to use it (He started working for me ) so I just bought it back from him. Unfortunately it seems he has done something nasty with it. The outputs from the 8212 on the CPU card is always in a high state and the CPU is unable to write to the memory but I can still change the content from the control panel.

So I was wondering if anyone has seen this before ? Could it be that the 8212 has gone kaput or are there other issues I should look into ? I will dig out my scope this evening and check all the clock signals around the chip to see all is OK.

/P
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Altair 8800 Kit Sales Grant Stockly Altair 8800 4 04-07-2016 06:39 AM
Three questions about the Altair 8800 kit sje Altair 8800 4 09-20-2012 12:43 AM
8800 kit status? n0jcf Altair 8800 16 09-18-2009 01:12 PM
My kit is up and running phe Altair 8800 3 07-04-2007 11:33 PM


All times are GMT. The time now is 02:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.