Stockly.com Forums  

Go Back   Stockly.com Forums > Kenbak-1 Series 2 > Kenbak-1

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-05-2007, 01:42 AM
OCM OCM is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 2
Default KENBAK-1 Working

After some minor problems with the power supply the KENBAK-1 kit is working perfectly!

Thank you Grant for a great job.

Reply With Quote
  #2  
Old 10-05-2007, 03:39 AM
phe phe is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 48
Default

Cool. Congrats!

Paul
Reply With Quote
  #3  
Old 10-05-2007, 03:51 AM
Geoff Harrison Geoff Harrison is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 104
Default

Excellent! Congratulations.

I thought I had mine working earlier today but it's not running programs correctly yet. I'll keep working on it and with luck I'll have it working too in a couple of days.

Geoff.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Looking for Kenbak 1 kit Boris Kenbak-1 2 10-20-2010 07:17 AM
Original Kenbak on eBay Geoff Harrison Kenbak-1 4 04-29-2010 09:57 PM
Non Working - Teletype on Ebay lovenewyawkcity Altair 8800 0 09-06-2008 09:02 PM
Kenbak Assembler Project Grant Stockly Kenbak-1 0 08-29-2007 09:30 AM
Anyone Around??? What happened to the Kenbak kit? Cappellanus Kenbak-1 2 08-25-2007 02:16 AM


All times are GMT. The time now is 12:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.