Stockly.com Forums

Stockly.com Forums (http://www.stockly.com/forums/index.php)
-   Altair 680 (http://www.stockly.com/forums/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Altair 680 Front Panel Programming? (http://www.stockly.com/forums/showthread.php?t=661)

lovenewyawkcity 10-05-2008 09:48 PM

Altair 680 Front Panel Programming?
 
I have been looking through the manuals for the Altair 680, and have seen

very little on programming through the front panel.


In octal this is easy , you just memorize the binary equivalents for 0 - 7,

but how do accomplish this in hexadecimal?

bugman 10-06-2008 03:22 PM

Not exactly sure what you mean, but I'll attempt to help. Each segment of four swtiches represents one hexidecimal number. So, to program a hex "A" the switches would be set at 1010 So you are using hexidecimal numbers, but must use the binary equivalent to enter the data in using the switches.


All times are GMT. The time now is 01:49 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.